Despre noi

Bit Auto este service-ul tau pentru orice situatie

Chiar şi cea mai mică piesă a maşinii tale trebuie să funcţioneze perfect.
Altfel, EA poate deveni cu totul altfel. Mai lentă, mai arţăgoasă, mai somnoroasă, mai prost dispusă. Şi poate chiar să nu mai vrea să se trezească dimineaţa.

Bit Auto este service-ul autorizat care ştie să se poarte cu orice marcă.
Indiferent de model, le cunoaştem, le ştim pretenţiile, ştim ce pot să facă şi care sunt cele mai frecvente probleme.
La noi poţi veni pentru probleme cu adevărat serioase. Sau te aducem noi dacă ai rămas departe de casă ori de service. Reparăm maşini implicate în conflicte de stradă. Revopsim maşini afectate de vremea de afară (şi de copiii din cartier). Le redăm agilitatea de a ocoli gropile, şanţurile şi de a se urca pe bordurile înalte. Le redăm frumuseţea cu o vopsea nouă, luciu impecabil, parbrize fără crăpături, oglinzi perfecte. Revitalizăm ritmul cardiac atunci când sistemul electric nu mai funcţionează corect.
La noi poţi veni însă şi doar pentru o diagnosticare, pentru a schimba un simplu bec, bateria sau pentru a schimba filtrul de ulei. Problemele simple sunt rezolvate simplu. Fără a sta ore întregi să aştepţi, fără a lăsa la noi maşina o zi întreagă, fără a plăti zeci de ore de manoperă. Şi toate astea, cu piesele şi consumabilele tale sau cele pe care le găseşti la noi, la preţuri rezonabile.
Bit Auto doreşte să fie alături de şoferii care nu cunosc neapărat ce este aceea o bieletă dar ştiu că ţinuta de drum nu mai este cea normală. Dacă vrei să ştii ce îi facem maşinii tale, îţi  explicăm cu mare drag. Dacă nu ai timp sau vrei doar să te vezi cât mai repede din nou la volan, poţi fi sigur că am reparat ce era de reparat. Şi doar atât.