01

Calitate

Calitatea serviciilor oferite sunt principala noastră grijă. Şi cum nimeni nu este perfect, vom încerca mereu sa ne auto-depăşim, mai ales cu ajutorul dumneavoastră, al clienţilor.
02

Profesionalism

Ne dorim mereu să avem o relaţie deschisă cu clienţii. Veţi ştii mereu ce se întâmplă cu maşina dumneavoastră, care este stadiul lucrării şi ce operaţiuni vor fi efectuate.
03

Promptitudine

Vă promitem operativitate şi personal cu experienţă care să repare maşina în timpul prevăzut. Veţi remarca cu siguranţă lucrul acesta prima dată când veţi apela la serviciile noastre.
Tinichigerie-vopsitorie (vezi galerie foto)

Accidentele au loc oricât de atenţi am fi în trafic. În plus, orice mică zgârietură sau chiar şi ploile acide pot afecta exteriorul unei maşini. Dacă vrei ca maşina ta să arate ca nouă şi să te mândreşti în continuare cu ea sau dacă vrei să o păstrezi în condiţii cât mai bune pentru a o vinde la un preţ avantajos, este foarte important ca orice revopsire să se facă la o calitate excelentă. Bit Auto îţi pune la dispoziţie cele mai noi tehnologii şi cei mai pricepuţi oameni pentru ca maşina ta să iasă de la vopsitorie la fel cum a ieşit din fabrică.

Mecanică

Bucşe, amortizoare, bielete, toate şi-ar dori să ducă o viaţă liniştită pe autostrăzile din vest. Şi noi, şoferii, le-am dori o viaţă mai lungă, însă după un anumit timp, trebuie pur şi simplu schimbate. Indiferent de marcă şi tip, putem să redăm maşinii tale agilitatea de a slaloma printre gropi. Îţi garantăm că vom schimba doar piesele care necesită schimbare, te vom atenţiona dacă anumite piese au grad ridicat de uzură şi le vei putea vedea cu ochii tăi pe cele schimbate.

Electrică

Cheie, contact şi… oare de ce nu mai porneşte maşina? Partea electrică este la fel de importantă ca şi partea mecanică. Semnalizatoarele, stopurile şi farurile trebuie, obligatoriu, să funcţioneze perfect pentru siguranţa ta şi a partenerilor de trafic. Pentru a te simţi cu adevărat bine la volan, ai nevoie şi de un CD care să meargă perfect, o brichetă care să funcţioneze mereu şi indicatoare de bord care să îţi arate exact ce trebuie. Asigurăm reparaţii pentru cele mai complicate situaţii şi intervenţii rapide pentru probleme minore.

Reparaţii şi întreţinere pentru autoturisme, autoutilitare

Parcă se aude o bătaie la planetară? Sau este de la cauciucuri? Parcă nu mai porneşte la prima cheie ca atunci când ai cumpărat-o? Vino la noi pentru o diagnosticare. De cele mai multe ori poate fi nevoie de reparaţii minore care, trecute cu vederea, pot afecta piese sau subansamble importante şi pot genera costuri mult mai mari plus imposibilitatea de a folosi maşina pentru câteva zile bune. Mecanicii noştri pot face verificările de rutină şi poţi pleca liniştit la drum. Evită să rămâi pe avarii!

Diagnoză computerizată

Maşina ta merge ca înainte însă ştie să pornească, ştie să vorbească, ştie chiar să te aştepte caldă în parcare. Ştie dacă a fost lovită, când şi de câte ori. Ştie o grămadă de lucruri însă nu o poţi întreba pur şi simplu. Dacă vrei să îţi spună tot, ai nevoie de diagnoză computerizată. Vino la noi şi o tragem de limbă. Ne va spune tot ce ştie.

Înlocuire parbrize

Nimic nu este mai neplăcut decât să vezi mereu pe parbriz crăpătura aia care parcă este tot mai mare în fiecare zi. Vino la noi pentru a-ţi reda claritatea în mers! Spune-ne ce marcă, ce model ai şi în cel mai scurt timp vom avea la dispoziţie un parbriz nou-nouţ.

Revizie periodică

La schimbarea sezonului, la un anumit număr de kilometri sau cel puţin o dată pe an sunt necesare verificări periodice. Condusul este o adevarată plăcere, însă doar atunci când maşina funcţionează perfect.

Redresare caroserii

Un accident major poate afecta structura de rezistenţă a maşinii. Degeaba înlocuieşti piese, degeaba îndrepţi tabla. Maşina pur şi simplu nu va mai fi la fel ca înainte. Şi vei simţi la drum întins, în curbe, când frânezi sau când carosabilul este alunecos. Dacă ştii că maşina ta a suferit un accident major, înainte de a o repara, vino la noi pentru a face o verificare a caroseriei şi, dacă se impune, să o reechilibrăm conform parametrilor din fabrică.

Service autorizat RAR multimarcă

Indiferent de maşina pe care o conduci sau de mărcile din parcul auto, poţi alege acelaşi service. Folosim piese originale la fel ca orice service autorizat, oferim garanţii pentru piese şi pentru reparaţiile efectuate. Toate acestea la preţuri mult mai avantajoase. La noi plăteşti doar piesele și serviciile prestate nu și faptul că pe maşina ta se află o siglă renumită.

Distribuţie şi vânzare de piese auto, consumabile şi accesorii în România şi în străinătate

Oricât de priceput ar fi un mecanic, nu poate face treabă bună fără piese de calitate. Mai mult, siguranţa în trafic nu mai este garantată cu piese făcute cine ştie pe unde, fără un control tehnic avizat de producător. Noi lucram doar cu piese originale. Le poţi cumpăra şi monta la noi sau daca te pricepi, le poţi achiziţiona de unde doreşti atât timp cât au garanţie. Toate piesele achizitionate si montate in serviceul nostru beneficiaza de garantia producatorului.

Asiguram transport pe platformă până la sediul nostru

Evenimentele neplăcute nu au loc aproape niciodată în parcare. Este o lege a lui Murphy? Posibil. Însă realitatea este că de multe ori, când se strică maşina sau are loc un accident şi nu mai poate fi deplasată, este un adevărat chin să o duci la un service. Bit Auto te ajută cu transportul pe platformă, de oriunde din ţară.

Decontări directe cu:

Allianz Ţiriac,  Asirom, Ardaf, Generali, Groupama, Eureko, BCR Asigurari, Omniasig, BT Asigurari, Astra Asigurări.

Ai plătit asigurare? Te crezi protejat? De multe ori, recuperarea banilor pentru reparaţii de la firma de asigurare durează mai mult decât reparaţia în sine. La noi este mult mai simplu. Prin contractele de decontări directe pe care le avem cu cele mai importante societăţi de asigurări, îţi iei maşina imediat după ce a fost reparată, fără să scoţi nici un ban din buzunar.